Produkter
Recept
PRODUKTER
Hela vårt sortiment
Tofu
Drycker
Kokos
Olja & Vinäger
Nötsmör & Pålägg
Te & Chokladdryck
Konserver & Inläggningar
Bönor, Frön & Linser
Torkad Frukt, Bär & Nötter
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Såser & Sötning
Bröd
Snacks
RECEPT
Alla recept
Frukost & Mellanmål
Lunch & Middag
Dessert & Sötsaker
HÅLLBARHET
Hållbar mat
Ansvarsfulla inköp
Kung Markatta & Bower
OM OSS
Om Kung Markatta
Genvägen till en god handling
Våra märkningar
Cookies & GDPR
Foodservice
KONTAKT
Frågor & svar
Kontakta oss
Grön mango- och kokossmoothie på tre sätt
Frukost & Mellanmål
15 min
Antal personer: 2
En syrlig och fräsch smoothie kan användas på många sätt. Häll den i ett glas, servera i en skål eller frys till smoothieglasspinnar.
Ingredienser
Instruktioner
1 mango (eller 200 g fryst mango)
1 näve (ca 30 g) babyspenat
1-2 dl Kung Markatta kokosmjölk eller kokosgrädde (endast den tjocka krämiga grädden överst i burken)
1 lime, saften
1 msk Kung Markatta Jordnötssmör
1 msk Kung Markatta Lönnsirap
2 tsk färsk riven ingefära
Topping (valfritt)
Kung Markatta Jordnötssmör
Granola
Kung Markatta Kokoschips
Häll smoothieingredienserna i en blender och mixa på högsta hastighet tills allt är slätt.
Smaka av och tillsätta med syra eller sötma vid behov.
Gör man smoothie på glas kan man hälla i lite extra vätska från kokosmjölken om man vill ha den tunnare.
För att göra smoothie
Häll i två glas.
För att göra smoothiebowl
Häll i två skålar.
Toppa med jordnötssmör, granola och kokos.
För att göra glasspinnar
Häll i glassformar, varva med några klickar jordnötssmör för att få en marmorerad effekt.
Sätt i glasspinnar och frys i minst 3 timmar.
Ingredienser
1 mango (eller 200 g fryst mango)
1 näve (ca 30 g) babyspenat
1-2 dl Kung Markatta kokosmjölk eller kokosgrädde (endast den tjocka krämiga grädden överst i burken)
1 lime, saften
1 msk Kung Markatta Jordnötssmör
1 msk Kung Markatta Lönnsirap
2 tsk färsk riven ingefära
Topping (valfritt)
Kung Markatta Jordnötssmör
Granola
Kung Markatta Kokoschips
Instruktioner
Häll smoothieingredienserna i en blender och mixa på högsta hastighet tills allt är slätt.
Smaka av och tillsätta med syra eller sötma vid behov.
Gör man smoothie på glas kan man hälla i lite extra vätska från kokosmjölken om man vill ha den tunnare.
För att göra smoothie
Häll i två glas.
För att göra smoothiebowl
Häll i två skålar.
Toppa med jordnötssmör, granola och kokos.
För att göra glasspinnar
Häll i glassformar, varva med några klickar jordnötssmör för att få en marmorerad effekt.
Sätt i glasspinnar och frys i minst 3 timmar.
Relaterade produkter
Jordnötssmör
Lönnsirap
Jordnötssmör
Liknande recept
Våfflade chokladriddare med jordnötssmör
Havregröt med rabarberkompott och knaprig nöttopping.
Overnight oats äppelpaj
Baked oats med äpple och bär
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier