Produkter
Recept
PRODUKTER
Hela vårt sortiment
Tofu
Drycker
Kokos
Olja & Vinäger
Nötsmör & Pålägg
Te & Chokladdryck
Konserver & Inläggningar
Bönor, Frön & Linser
Torkad Frukt, Bär & Nötter
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Såser & Sötning
Bröd
Snacks
RECEPT
Alla recept
Frukost & Mellanmål
Lunch & Middag
Dessert & Sötsaker
HÅLLBARHET
Hållbar mat
Ansvarsfulla inköp
Kung Markatta & Bower
OM OSS
Om Kung Markatta
Genvägen till en god handling
Våra märkningar
Cookies & GDPR
Foodservice
KONTAKT
Frågor & svar
Kontakta oss
Fetaostfyllda dadlar
Huvudrätt
15 min
Antal personer:
Söta dadlar möter salt fetaost, fräsch mynta och syrliga granatäppelkärnor i den här briljant enkla bjudrätten som passar på alla vinterns fester.
Ingredienser
Instruktioner
1 påse torkade dadlar, utan kärnor
1 x 150 g paket fetaost
1 stor näve färsk mynta
1 st granatäpple, kärnorna
Rör ihop smulad fetaost (eller tofu + 2 msk citronjuice + 1 nypa salt) med finhackad mynta och 1 tsk fänkålsfrön.
Dela granatäpplet och plocka ut kärnorna.
Fyll varje dadel med fetaostblandingen och 2-3 granatäppelkärnor.
Sätt på ett serveringsfat.
Kan förvaras i kylen i upp till 24 timmar.
Ingredienser
1 påse torkade dadlar, utan kärnor
1 x 150 g paket fetaost
1 stor näve färsk mynta
1 st granatäpple, kärnorna
Instruktioner
Rör ihop smulad fetaost (eller tofu + 2 msk citronjuice + 1 nypa salt) med finhackad mynta och 1 tsk fänkålsfrön.
Dela granatäpplet och plocka ut kärnorna.
Fyll varje dadel med fetaostblandingen och 2-3 granatäppelkärnor.
Sätt på ett serveringsfat.
Kan förvaras i kylen i upp till 24 timmar.
Relaterade produkter
Dadlar
Liknande recept
Risgrynsgröt med kokosmjölk
Ingefärspumpa med svartkål och quinoa
Saffransgrynsallad med rostade rötter
Grönkålspizza med oliver, brysselkål och rödbeta
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier